Izvor: agencije
23.05.2024 u 13:14
0

ŽOC NAPRAVIO RADIKALNE REZOVE: Naneli nije na spisku

Bilo je jasno da KK Partizan neće moći da računa na sve strance u polufinalnoj seriji Superlige Srbije, a u četvrtak zvanično je objavljeno kako će izgledati sastav crno-belih na utakmici sa Megom.

Sastav Partizana za duel sa Megom (petak, 18.30 u Beogradskoj areni) je sledeći:

Džejlin Smit

Zek Ledej

Savo Drezgić

Aleksa Avramović

Balša Koprivica

Kevin Panter

Alen Smailagić

Ognjen Jaramaz

Aleksa Dimitrijević

Uroš Trifunović

Danilo Anđušić

Mateuš Ponitka

Bruno Kaboklo

To znači da u sastavu tima neće biti Džejmsa Nanelija, možda i najboljeg igrača crno-belih kada se gleda celokupna sezona.

Najstariji igrač tima bio je uključen u incident koji je prethodio treću utakmicu, zato je izraelski novinar

Kako navodi izraelski novinar Arel Ginsber, crno-beli su u pregovorima sa Nanelijem, koji je bio u centru pažnje tokom finalne serije ABA lige.

Partizan bi, navodno, želeo da zadrži Nanelija, ali uz blago smanjenje plate, tako da je sada sve na 33-godišnjem košarkaša.

 

Ipak, Amerikanac je demantovao navode. Prokomentarisao je njegovu objavu na Tviteru („X“).

„Ovo nije tačno. Nije istina ni za pregovore, ni za smanjenje plate“, napisao je u komentaru.

Obradović je za zvanični sajt Partizana dao i izjavu.

“Sutra počinjemo Košarkasku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo, uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Košarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo”, izjavio je devetostruki osvajač Evrolige.

U drugom polufinalu Superlige Srbije sastaju se Crvena zvezda i FMP. Plasman u finale obezbediće timovi koji prvi zabeleže dve pobede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter