Izvor: HAPPY BSC
19.05.2024 u 20:33
0

VEČERAS U AKTUELNOSTIMA: Da li su sve nesreće političara u zadnjih nedelju dana samo slučajnosti?

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom

Kome je iranski predsednik Ebrahim Raisi poslao opomenu da je nemoguce zaustaviti Novi svetski poredak, neposredno pre nego sto se srusio njegov helikopter? Da li je napadac na slovackog premijera Fica imao pomagace i da li poznati svetskoj javnosti? Zasto Amerika brine zbog oslobadjanja Harkova u Ukrajini i ko ce uskoro zameniti Vladimira Zelenskog? Veceras, Aktuelnosti, 19.50h!

 

GOSTI VEČERAŠNJE EMISIJE SU:

-Dragoslav Bokan, Institut za nacionalnu strategiju: U kombinaciji šahovske table ja bi ovo povezao sa pokušajem ubistva Slovačkog premijera. To kako je neko uspeo da blokira Izrealsku obaveštajnu službu, ti isti su i motor helihoptera podesili. Te velike službe prave haos i baš ih briga za žrtve.

-Prof. dr. Dragana Mitrović: Nemamo dovoljno informacija da bi znali šta se tačno desilo, pa tako ne možemo znati ni uzrok. Međutim, Iran je odavno meta i to smo svi govorili od oktobra prošle godine da su očigledne namere da se uvuče u ovaj konflikt.

– Zoran Anđelković: Ovo je bila izvanredna vest, prvo je javljeno da se samo teško prizemljio a tek kasnije da se ne zna kako se prizemljio. Videli ste kakava je magla, tražiti helihopter na takvom nepristupačnom prostoru je skoro pa nemoguće. Simptomatično je da se u kratkom periodu ovakve stvari dešavaju, prvo u Slovačkoj pa sad ovo. Zapadni lobisti su navijali da Iran uđe u rat da bi NATO dobio prostor a ne samo Izrael.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter