Izvor: blic
12.10.2024 u 22:00
0

ANABELA SE POMIRILA SA GAGIJEM: Svima treba dati drugu šansu

Otkrila je da zajedno imaju posebnu energiju

Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani ponovo su izgladili svoje odnose i nastupaju kao „Funky G“.

DANIJEL KREJG JE SNIMAO SA NEJLEPŠIM GLUMICAMA: U novom filmu je u gej romansi

Nedavno su obeležili 30 godina od izlaska prvog albuma grupe, što je pokrenulo brojne spekulacije o prirodi njihovog odnosa. Anabela je odlučila da stavi tačku na nagađanja i jasno se izjasnila.

– Svima i svemu treba dati drugu šansu. Nisam neko ko ne voli da prašta, ne volim da se osvrćem. U sadašnjosti mi je dobro tu gde jesam. Nekad pomislim „Kako će biti u budućnosti?“ Onda neću da se smaram time, jer sada, u ovom momentu je sve super – rekla je Anabela.

Istakla je da se okupljaju za nastupe, koji imaju posebnu energiju kada su zajedno.

Kao jedna od najlepših pevačica i najzgodnijih baka na estradi, Anabela je podelila svoje misli o komplimentima i tajni savršenog izgleda.

– Godinama sam brinula šta će ko da kaže, ali jednog dana sam shvatila da je najvažnije kako se ja osećam. Balans je stvarno majka. Volim da jedem i ne moram da budem savršena. Srećna sam i zadovoljna – dodala je.

Anabela je takođe otkrila da više nema problema sa hormonima, što je značajno uticalo na njen izgled i samopouzdanje.

– Imala sam i rešila sam, hvala Bogu – zaključila je pevačica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter