Izvor: kurir
16.06.2024 u 22:55
0

GAGI PLAČE KAO KIŠA ZBOG ANABELE ATIJAS! Nakon toliko godina i svih skandala ponovo krenulo RASKRINKAVANJE: Postao sam poročan…

Gagi Đogani je bio u braku sa Anabelom Atijas, sa kojom je osnovao grupu „Funky G“ koja je devedesetih harala javnom scenom.

Iako su svojevremeno važili za jedan od skladnijih parova sa javne scene, njihova ljubav je ipak pukla, nakon čega je usledio razvod braka, ali i raspad popularne grupe. Gagi je sada ispričao da je povod za njegovo okretanje „lošoj strani“ bio upravo razvod braka.

– Okidač mog odlaska na lošu stranu je bio razvod… Ja sam se porocima odao posle tog kraha braka. Kada uđeš u tako nešto, teško ko može da te vrati. Meni čak ni porodica nije mogla dugo da pomogne. Dugo je trajalo, ali se i može izvući. Moja sestra Nađa je bila uporna iako sam ja teško verovao da to može da se desi. Bitno je da se ne dignu ruke od čoveka kome treba pomoć. Porodica mora da pomogne i da se trudi. Hvala njima zbog toga – rekao je Gagi.

On je posle toga progovorio i o prodičnim odnosima i o odnosu sa unukama.

– Moje unuke su smisao mog života. Jako ih volim i sada sam veoma prisutan u njihovim životima. Sa njima kao da nadoknađujem sve vreme koje sam propustio sa Lunom i Ninom… Zbog razvoda, rascepa, mojih privatnih problema. Sada svaki dan sam sa unukama i lepo mi je – drekao je on.

Gagi je zatim ispričao da su Anabela i on prevazišli sve nesuglasice koje su imali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter