Izvor: ALO
06.06.2024 u 18:05
0

ATINA I NIKA SU TOLIKO NEŽNE I SKROMNE DEVOJČICE! Karleuša nikad iskrenije o ćerkama, pa kratko poručila: Ne znam na koga su!

Jelena Karleuša oduvek je govorila da su njene ćerke zrelije od svojih vršnjaka

Jelena Karleuša oduvek je govorila da su njene ćerke zrelije od svojih vršnjaka

Ćerke pop dive Jelene Karleuše i Duška Tošića u žiži su medijskog interesovanja od prvog dana svog rođenja.

Jelena je nedavno gostovala u jednoj emisiji, gde je iskreno govorila o tome šta bi rekla svojim ćerkama ukoliko bi odlučile da se bave muzikom– Atina i Nika su sada godina kao kada sam ja počinjala. Ja sam počela da pevam jako mlada i evo, njih dve imaju 14 i 15 godina – rekla je ona i dodala:

SANDRU AFRIKU OTAC ŠIŠAO NA ĆELAVO:Pevačica šokirala javnost, o ovome nikada nije govorila!

 

– Moje ćerke su toliko nežne, toliko kulturne, toliko skromne devojčice, htedoh reći, ne znam na koga su – našalila se diva.

– Njih dve nemaju nijednu želju, čak i kada im dam neki džeparac moja Atina kaže „ne treba mi toliko“, a ja joj kažem, dete uzmi te pare i čuvaj – rekla je diva .

Jelena Karleuša oduvek je govorila da su njene ćerke zrelije od svojih vršnjaka, ali i o problemima sa kojima se susreću na društvenim mrežama.

– One su dve Device u horoskopu i to znači da sve drže u sebi, što sigurno loše utiče na njih. Kada sam prolazila kroz neke problematične i krizne situacije u životu, odlazila sam na njihove profile na društvenim mrežama da pročitam šta im sve deca pišu i shvatila sam da su moje ćerke ozbiljnije, zrelije, jače nego što sam mislila da će biti, jer bukvalno reč o tome u kući nisu progovorile, ne pridaju tome značaj i ne žele da mamu nerviraju. A, kada ja prva krenem da pričam o tome, one odmah kažu: ‘Bože, mama, normalno, znam, ne moraš da mi objašnjavaš’. Onda shvatim da sam vaspitala jaku decu. Možda zvuči tužno što sam odgajila jake devojčice, umesto da su, recimo, bezbrižne, ali morale su da budu takve – govorila je pevačica svojevremeno za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter