Izvor: 24sedam
31.08.2024 u 09:00
0

BEN I DŽEN POTVRDILI DA SE RAZVODE: Aflek je Lopezovoj zamerao sledeće

Nikako nisu mogli da nađu zajednički jezik

Nakon što su zvanično objavili da se razvode, poznati bivši glumački par Ben Aflek i Dženifer Lopez, ne prestaju da budu glavna tema u čitavoj javnosti.

Sada, nakon što su nakon brojnih spekulacija konačno stavili tačku na svoj brak, insajder za strane medije otkrio je da se bivši supružnici u mnogo toga nisu slagali, a glavno je vaspitanje dece.

– Uvek su imali veoma različite stilove roditeljstva. Ben ih je tek ponekad razmazio i kupovao im slatkiše, dok je Lopezova bila ta koja ih je uvek obasipala poklonima – započeo je izvor.

– Ona je poput maćehe iz Diznilenda, uvek bira sve najbolje za njih i čini se da uvek zna šta da uradi kako bi ih usrećila i nasmejala

Ipak, Afleku se takav pristup nije dopao, pa je za to krivio Dženifer. Nije želeo da njegova deca budu razmažena i da se na njen način vaspitaju, otkriva izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar