Izvor: 24sedam
25.08.2024 u 18:39
0

CAKANA POSETILA ZAVIČAJ I IZJAVILA: „Moja kuća nije na prodaju“

Nema šta da krije

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je posetila majčin grob u Leposaviću, pa se i prisetila kako je bilo odrastati tamo. Dok su mnogi mislili, međutim, da njen život u Beogradu vuče sa sobom i prodaju kuće, ona je za jedne medije naglasila kako se to nikada neće desiti.

– Idem u Leposavić, da, baš sam se sada vratila. Obišla sam mamin grob. Kod njih je dole sve zbrda-zdola, njihova administracija je loša, ništa ne mogu da završim oko papira za maminu umrlicu, za mnogo toga treba da se ide u Prištinu, po nekim selendrama. Loša je situacija, ali opet naš narod se snađe da živi dole kako ume i zna, nadam se da će naći zajednički jezik – izjavila je, pa dodala:

– Imam dole braću i sestre i nadam se da ćemo mi, koji dole imamo kuće, tu i ostati. Moja kuća je i dalje tu i neće biti na prodaju.

Potom, Cakana se dotakla i rijalitija; pošto je bila viđena pred „Pinkovom“ zgradom, naime, u jeku pregovora za „Elitu 8″, ali i „Farmu 8″, ona je naglasila kako je zbog potpuno nečeg drugog zatečena baš tu.

– Samo da vam kažem, ja ne ulazim u rijaliti. Bila sam poslovno na „Pinku“. Bila sam već ja na „Farmi 1“, ali sad stvarno nemam vremena, a kada bih mogla birala bih ekipu – objasnila je kratko pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter