Izvor: Kurir.rs
06.07.2023 u 09:54
0

DA LI BISTE KUPILI SELO DŽONIJA DEPA? Godinama renovirao imanje u Provansi, a sad ga prodaje (FOTO)

Ovakav luksuz još niste videli.

Holivudska zvezda Džoni Dep kupio je 2001. godine selu u Francuskoj na koje je za ovih 22 godine potrošio pravo bogatstvo. Ulaganjem u selo pretvorio ga je u pravu malu oazu mira i luksuza.

OGLASILA SE PRVA SUPRUGA DŽONIJA DEPA: To što mu je Amber Herd uradila je JEZIVO, a OSVETILA bih joj se samo da mogu! (VIDEO)

Selo se nalazi u Provansi, a sadrži bistro, vinsku pećinu, bazen, skejt park, nekoliko kuća i ukupno šest vikendica za goste i jedna glavna rezidecnija koja ima 14 spavaćih soba i 15 kupatila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mega Mansions (@mega_mansions)

Nakon što je kupio i renovirao selo rešio je da to selo proda, te je ono na prodaju od 2015. godine, a cena je tada iznosila 55 miliona dolara, zatim je povećao cenu, pa se selo ponovo našlo u prodaji i to za 68 miliona dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter