Izvor: 24sedam
05.10.2024 u 11:18
0

DARA BUBAMARA OTKAZALA KONCERT ZBOG POPLAVA: Izašla na binu i izjavila saučešće porodicama

Dara Bubamara izašla na binu i otkazala koncert zbog poplava u BiH

Na teritoriji Bosne i Hercegovine dešavaju se obilne i strašne poplave, koje su uništile veliki broj porodičnih domova, ali i odnele brojne živote. Ova vest je potresla čitav region, a među njima i naše brojne poznate ličnosti koje su se oglasile.

I VESNA ZMIJANAC VOLI DA JOJ SE PEVA NA UVCE: Uživa u glasu mlađe kolegenice! (VIDEO)

Pevačica Dara Bubamara sinoć je trebalo da održi koncert, ali je odlučila da otkaže nastup zbog novonastale situacije.

Iako je izašla pred publiku, Dara je na emotivan način objasnila svoju odluku da koncert odloži, naglašavajući da se saoseća s tragedijom.

– Htela bih da vas pozdravim i da se zahvalim organizatorima što su me pozvali večeras da nastupim i sa svojim orkestrom održim koncert. Međutim, svi znamo šta se noćas desilo u Bosni i Hercegovini, tragičan događaj, koji je za mene nešto strašno i ja mislim onako, kao jedan čovek koji ima duše i ljudskosti, jednostavno neću moći da nastupim večeras. Mislim da bi se svako od vas složio sa mnom. Želim da izjavim saučešće porodicama preminulih i da kažem da mi je jako žao što se ovo desilo, a koncert ćemo napraviti neki drugi put. Hvala vam na razumevanju, da ste živi i zdravi – poručila je Dara Bubamara sa bine.

Podsetimo, pored Dare Bubamara i pevač Saša Matić je otkazao svoj nastup, a odmah za njim našli su se i brojne kolege, među kojima su Katarina Grujić, Maja Berović i Anđela Ignjatović Breskvica.

Inače, u stravičnim poplavama na području Jablanice do sada je smrtno stradalo 16 osoba, potvrđeno je za portal „Avaz“ iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter