Izvor: KURIR
05.06.2024 u 08:28
0

DARKO LAZIĆ UPOREDIO ANU SEVIĆ I MARINU GAGIĆ! Šok intervju: Živim za dan da svi zajedno… Ogolio dušu o odnosu sa bivšim ženama

Darko Lazić na rođendan Aleksandre Mladenović stigao je ruku pod ruku sa svojom suprugom Katarinom Lazić, a ono što je svima izmamilo osmeh jeste susret sa njegovom bivšom suprugom Anom Sević i njenim sadašnjim suprugom Danijelom.

Lazić je u intervju otkrio da dane provodi radno jer je sezona počela, ali da svaki slobodan trenutak provodi sa trudnom suprugom.

– Katarina odmara, uglavnom je kod kuće sa mojom majkom i sa njenom. Više ne može da putuje sa mnom, mislim može, ali da se ne muči, bolje je da odmara kod kuće – rekao je Lazić.

Pevač je progovorio i o odnosu sa bivšom suprugom Anom Sević, a potom se dotakao i Marine Gagić.

Neguje odnose sa svim bivšim: Darko Lazić otvorio dušu o porodičnim odnosima, pa ispričao ko će birati ime za bebu

 

-Kada su dvoje ljudi normalni tako treba da ude, pa imamo dete i smatram da je sve ovo normalno. Između Ane i mene ne dolazi do nesuglasica, mi smo to prevazišli odavno. Bili smo mladi, a sad smo zreli i razumni. Sve rešavamo pričom- otkrio je Lazić, a potom sa osmehom nastavio:

-I sa Marinom sam isto u dobrim odnosima, imamo dete, sve je okej. Nismo toliko bliski, ali proćiće godine pa ćemo biti (smeh). Ma ićićemo svi zajedno na letovanje, ja živim za taj dan i dočekaćete ga!

S obzirom da su se ove večeri zajedno pojavili na Aleksandrinoj žurci, zanimalo nas je da li će u paru i otići kući.

-Ne razdvajemo se, idemo zajedno kući, čak planiramo i da živimo zajedno. Šalim se, naravno- odgovorio je pevač

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter