Izvor: 24SEDAM
24.09.2024 u 12:58
0

ESTRADA ZAKAZALA NOVOGODIŠNJE NASTUPE: Đani će za doček 2025. uzeti 40.000

Za tek jednu noć većina će inkasirati nekoliko prosečnih plata

Najluđa noć polako se, ali sigurno bliži, te i ne čudi što estrada – vrlo spremno ide u susret velikim novogodišnjim nastupima. Mira Škorić, Katarina Živković, Milica Pavlović, Milena Ćeranić, Milica Todorović, Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Saša i Dejan Matić, Jovan Perišić, Slobodan Radanović, Emir Habibović, Peđa Jovanović, Bane Mojićević – ugovorili su nastupe za doček 2025. godine, prenose mediji, a dok su jedni zadržali prošlogodišnje cene, drugi su svoje podigli i za petinu.

Na primer, Miri i Lukasu je menadžer Saša Mirković još u januaru dogovorio zajedničku tezgu; kolege će inkasirati ukupno 110.000 evra, od čega 100.000 ide Aci, a 10.000. Saša Matić će, sa druge strane, nastupiti u Beogradu i to za oko 100.000 evra… I izvesni prestonički menadžer ističe kako su cene skočile.

HALID MUSLIMOVIĆ MORA DA VRATI DUG OD OKO 45.000 EVRA: Vrhovni sud doneo konačnu odluku!
„Baš će se opariti!“

– Jeste, skočile su samo tako. Najskuplji su trenutno Lukas i Matić. Mnogi pevači su zakazali tezge krajem leta, a neki još čekaju najbolju ponudu. Zasad deluje da će se pevači dobro opariti. Najtraženiji u Beču je Emir Habibović, koji će nastup naplatiti 25.000 evra. Čini mi se da on radi i reprizu. Po svemu sudeći, doček naredne godine biće najuzbudljiviji do sada kada je reč o cenama. Beograd, kao prestonica, nudi veliki broj različitih mesta koja organizuju doček i često nije lako odabrati savršen prostor. Verujte da ima ljudi koji uplate i na dva različita mesta. Ono što je sigurno, za ovu priliku vlasnici klubova i restorana izdvajaju poseban budžet za estradu – objasnio je on za pomenute medije, a zatim je menadžer Goran Lečić Leka ispričao „kakvo je stanje“ među izvođačima s kojima on sarađuje.

 – Kod mene u produkciji su maltene svi pevači već angažovani. Dakle, Sloba, Đani, Milena, Dejan Matić, Perišić, Katarina Živković i Mojićević su bukrani. Cene su u našem slučaju ostale kao što su bile i prošle godine. Beograd je i dalje lider što se tiče pevača u smislu tržišta i rada. Naravno i po Srbiji i Crnoj Gori – naglasio je Leka, a to znači da je Slobina cena 40.000 evra, kao i Đanijeva.

Dejan Matić ostao je na 25.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter