Izvor: KURIR
09.07.2024 u 08:06
0

EVO KO ČUVA NOVAKOVU I JELENINU DECU: Ovo je dadilja Đokovića, svi komentarišu da liči na ženu tenisera

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena iz braka dobili su sina Stefana i ćerku Taru, koji prate tatu na gotovo svim mečevima, te privlače pažnju gde god se pojave.

Na meču protiv Petra Kačina, Novaka je pratila uobičajena ekipa u njegovoj loži – Čarli Gomez Erera, Marko Paniki, Miljan Amanović i supruga Jelena, ali tada je veliku pažnju privukla misteriozna devojka koja je bila sa njima, a koja je mnoge podsetila upravo na Jelenu.

U pitanju je dadilja Stefana i Tare Đoković, koja je pratila Novaka i na mastersu u Torinu. Ona je sve vreme uz decu, a kako Đokovići strogo vode računa o njima, mnoge je zanimalo ko je osoba kojoj su dali to poverenje da brine o njihovim naslednicima.

NIKO NEMA FANOVE KAO ONA: Emotivni kadrovi iz Požarevca sve rasplakali

Kako se navodilo, detaljno su proveravali radne biografije žena koje su se prijavljivale za posao dadilje, a bitne su bile preporuke ranijih poslodavaca, znanje jezika i pedagoško-metodički rad sa decom.

Međutim, nema sumnje da upravo ona jedina ispunjava kriterujume koje su imali kada je reč o dadilji.

Ona često putuje s njima i prilagođava se njihovom užurbanom rasporedu, pa tako je još koji put bila uslikana sa Jelenom i decom.

Inače, mediji su prenosili da su Jelena i Novak potpisali su ugovor o tajnost sa ovom devojkom kako nikada ništa iz njihovih privantih života ne bi dospelodo javnosti i medija. Ukratko, jasno je da se Stefanova i Tarina dadilja pravno se obavezala da nikada ništa ne izusti o svom angažmanu i porodici Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter