Izvor: ALO
12.06.2024 u 09:50
0

EVO SA KIM KARLEUŠA DELI POSTELJU: Otkriveno ko se nalazi u luksuznoj vili, objavljen i snimak!

Pevačica pokazala sa kim provodi vreme

Jelena Karleuša živi sa ćerkama u vili na Dedinju, a nakon što se prethodnih dana našla u centru skandala, pevačica je otkrila sa kim trenutno provodi vreme.

Jeleni je u vili društvo pravila mačka koju je pevačica prvo usnimila, a zatim neko vreme mazila.

Jelena je poznata kao neko ko obožava životinje, te u vili već ima nekoliko kućnih ljubimaca.

SIN ZLATE PETROVIĆ PODELIO SVOJU INTIMU SA PRATIOCIMA NA INSTAGRAMU: Otkrio na kakva mesta ga je vodio otac, pa ubrzo obrisao snimak, javnost u zabludi!

Karleuša dobila novu ulogu

Jelena Karleuša će se prvi put oprobati u novoj, zanimljivoj ulozi. Pevačica će biti predsednica žirija za ovogodišnji izbor za mis Srbije.

Inače, ovo je prvi put da žene budu u žiriju, a izbor za mis Srbije održaće se na glamuroznom događaju 19. juna na Trgu republike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter