Izvor: 24sedam
07.10.2024 u 20:15
0

BIVŠI DŽEJMS BOND KRIŠOM IZA SCENE: Novi kontroverzni film „Kvir“ Danijela Krejga premijerno je prikazan u Njujorku

Gej film Danijela Krejga premijerno prikazan u Njujorku

Kontroverzni film „Kvir“, „bivšeg Džejmsa Bonda“ Danijela Krejga premijerno je prikazan u Njujorku.

KAŽU DA JE LEP NA OCA: Kako izgleda jedini vanbračni sin Klinta Istvuda

Ovaj film istražuje čežnju i usamljenost na zaista zadivljujuć način. Definitivno mi neće izaći iz glave u narednim mesecima“, napisao je odmah nakon projekcije jedan oduševljeni fan na društvenoj mreži X.

Mnogo je čudnije nego što sam očekivao

Mnogo je čudnije nego što sam očekivao. Film deluje kao jedno opijujaće putovanje kroz potragu o ljubavi“, napisao je drugi.

Danijel Krejg, koji je u ovom filmu snimio obilje eksplicitnih ljubavnih scena sa mladim glumcem Druom Starkijem, je uoči same premijere izjavio da njegov lik nosi univerzalnu poruku i da je ovo film o ljubavi, gubitku i čežnji i da „Kvir“ ima mnogo toga da kaže.

Krišom iza scene

Njujorški filmski festival je na društvenoj mreži X objavio snimak kako Krejg krišom gleda reakciju publike nakon završene projekcije, a onda izlazi na scenu.

Podsetimo, radnja filma je smeštena u 1950. godinu, i prati Vilijama Lija (Krejg), američkog iseljenika u Meksiko Sitiju u svojim ranim pedesetim godinama, koji dane provodi potpuno sam. ​ Li luta po gradskim klubovima i barovima u koje dolaze američki studenti, otpušteni vojnici i drugi likovi sa margine društva.

On se ludo zaljubljuje u otpuštenog marinca po imenu Alerton (Starki), narkomana, koji je ravnodušan prema njegovoj naklonosti, ali na kraju popušta samo toliko da bi Lijeve seksualne fantazije, postale njegova čista opsesija. Na kraju odlaze u Južnu Ameriku u potrazi za drogom „yage“, za koju je Li ubeđen da će mu pomoći da postane vidovit.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter