Izvor: Kurir
28.07.2024 u 19:05
0

GAZI SEDMU DECENIJU A IZGLEDA OVAKO: Glumica sada izgleda kao prava ZVER

Glumica Lidija Vukićević (62) oduvek je važila za jednu od najlepših u svojoj branši, a da i dalje pleni lepotom svedoče njene objave na društvenim mrežama.

Iako gazi sedmu deceniju, Lidija ima figuru na kojoj bi joj mlađe koleginice pozavidele, a sada je sve oduševila kada je podelila fotografiju u kupaćem kostimu.

HVALA MILICI KOJA JE KRIVA ZA OVAJ PODUHVAT: Karleuša na velikim mukama

Ona je pozirala pored bazena u jednodelnom kupaćem kostimu koji je imao duboki dekolte i prorez ispod grudi, a komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Uvek ističe da je jako ponosna na sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

– Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu: „To je naše porodično okupljanje“ – kazala je bila Lidija, pa istakla šta je šokiralo njenu drugaricu.

– Skoro je bila jedna prijateljica… Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: „Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu“. Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme – dodala je nedavno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter