Izvor: Kurir
11.08.2024 u 11:51
0

HAJDI KLUM U BEZOBRAZNOM KUPAĆEM: Obukla minijaturne gaćice

Hajdi Klum obukla bezobrazno minijaturne gaćice, a onda zaplivala u toplesu

Manekenka Hajdi Klum malo je koga ostavila ravnodušnim novim videom na društvenim mrežama. Trenutno uživa sa suprugom Tomom Kaulicom na egzotičnoj destinaciji, a pratioce svakodnevno oduševljava izazovnim fotkama i snimcima s odmora. Inače manekenka nosi minijaturne kupaće kostime, ali niko nije očekivao da će postati još minijaturniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Tako je Hajdi za poslednji odlazak na plažu obukla bikini s leopard dezenom, čije su gaćice jedva pokrile njene intimne delove. Bikini je na sebi imao i brojne proreze pa je manekenka poručila da ne zna kako će njen preplanuli ten kasnije izgledati. Kasnije je zaplivala bez gornjeg dela bikinija i rekla kako se oseća slobodno.

U bikiniju je, naravno, naglasila i svoju vitku liniju koju održava zdravom ishranom i redovnim vežbanjem.

„Pokušavam da jedem jako zdravo. Jedemo oko 06:00 ili 06:30 sati, imamo domaću hranu, znati šta jedete je jako bitno. Volim zdravu hranu. Ne jedem puno nezdrave hrane. Volim da budem fit i osećam se isto tako“, rekla je 2021. godine za Body and Soul.

Međutim, prošle godine je priznala da jede oko 900 kalorija dnevno nakon čega se našla na meti negativnih komentara. Odgovorila je tako što je rekla da nikada nije morala da broji kalorije.

MILICA PAVLOVIĆ O KUPOVINI VIKENDICE I SELU U KOM JE ODRASLA: „Ne želim da zaboravim dedovinu“

Zavidnu figuru je pokazala i pre nekoliko dana, kad su ona i njen suprug slavili godišnjicu braka. Manekenka je na plaži uživala u toplesu, a na fotkama se sakrila iza svog supruga kako ne bi pokazala previše. Osim toga je objavila i video u kojem je grudi pokrila samo rukama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter