Izvor: Blic
15.11.2023 u 16:32
0

„IMAO JE TEŠKU SUDBINU“: Momčilo Bajagić Bajaga se oprostio od Žarka Lauševića

Muzičara Momčila Bajagića Bajagu je veoma pogodila vest o smrti legendarnog glumca Žarka Lauševića. On se oprostio od kolege i prijatelja.

– Bili smo prijatelji. Glumio je u spotu za našu pesmu ‘Montenegro’, a i radio sam muziku za predstavu ‘Život Jovanov’ u kojoj je on igrao“, istakao je Bajagić.
Prema njegovim rečima, Laušević je bio „jedan od najboljih glumaca na ovim prostorima“.

„Divna osoba, imao je tešku sudbinu. Prerano je otišao“, naveo je Bajagić.

Poslednje fotografije Žarka Lauševića u javnosti na na premijeri filma „Heroji Halijarda“ pogledajte u posebnoj vesti.

Lauševićeva supruga Anita ispred porodice izdala je saopštenje povodom njegove smrti.

„Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević“, saopštila je porodica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter