Izvor: Happy BSC Portal/24 sedam.rs
15.11.2023 u 17:14
0

SKRIVENA LJUBAV: Voja Brajović otkrio detalj o Žarku Lauševiću za koji je malo ko znao

Od glumca Žarka Lauševića koji je danas preminuo oprašta se glumački svet.

Među onima koji su sa njim igrali i voleli njegov rad je i Voja Brajović.

– Šta da kažem? Jako mi je teško da pričam o tako potresnoj vesti da je preminuo naš legendarni Žarko. Ovo je strašno vreme, ne znam šta se dešava, ovo je kao neka drama, izgubili smo najveće, najznačajnije… Mesto Lauševića, ni ostalih koji su nas nažalost napustili, niko nikada neće moći da zameni – rekao je Brajović i dodao:

„IMAO JE TEŠKU SUDBINU“: Momčilo Bajagić Bajaga se oprostio od Žarka Lauševića

– Ovo je zaista kao neka antologijska drama, što je nažalost zbog tragedije bio i ceo njegov život. Drago mi da je iza sebe ostavio tolika dela, ali ne samo kao glumac, već i knjige, nekoliko slika – što na primer javnost ne zna. U Americi se bavio ikonopisom – rekao je Voja.

Mesto i datum sahrane Žarka Lauševića biće naknadno objavljeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter