Izvor: Kurir
05.05.2024 u 22:22
0

EVROPO SPREMI SE ZA JAKO NEVREME! Očekuju se strašne nepogode

Nad zapadnom i centralnom Evropom danas se nalaze dva ciklona, koji donosi vrlo nestabilno vreme širom zapadne, centralne i jugozapadne Evrope.

Centar ciklona sa zapada Evrope nalazi se nad Atlantikom i donosi oluje vetrove obalnom području zapadne Evrope.

Jaki pljuskovi sa grmljavinom zahvatili su šire područe Francuske i Španije. Lokalno na ovom području ima i jačih grmljavinskih oluja i nepogoda, uz grad i jake gromove. Ovi grmljavinski sistemi i procesi premeštaju se dalje prema istoku.

Istovremeno, ciklon sa centrom iznad Danske i južnog dela Baltičkog mora donosi padavine centralnoj Evropi, a području od juga Nemačke do Češke i Poljske i pljuskove sa grmljavinom.

NESTVARNE SCENE U GRČKOJ: A priča koja stoji iza svega je NEVEROVATNA!

Lokalno i na ovom području ima grmljavinskih oluja i nepogoda, a one su najizraženije na području jugu Nemačke, naročito na području Bavarske, uz grad i jake gromove.

Na području zapadne i centralne Evrope i narednih dana očekuju se česti pljuskovi sa grmljavinom i olujne nepogode. U isto vreme Rusiju će zahvatiti jako zahlađenje sa snegom, a nakon kratkotrajne stabilizacije vremena, od utorka i naše područje očekuje česta grmljavinska nestabilnost sa pljuskovima i uz mogućnost oluja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter