Izvor: KURIR
25.05.2024 u 10:43
0

HELIKOPTER JERMENSKOG PREMIJERA PRINUDNO SLETEO: Poznat razlog hitnog spuštanja letelice, oglasila se vlada

Helikopter jermenskog premijera Nikola Pašinjana prinudno je sleteo na stadion u gradu Vanadzoru, 132 kilometra severno od Jerevana, glavnog grada Jermenije, objavila je jermenska vlada.

Pašinjan je rekao da je dobro posle prinudnog sletanja helikoptera na stadion u Vanadzoru zbog, kako je naveo, loših vremenskih prilika, ne navodeći gde se uputio, preneo je Interfaks.

Jermenska vlada je objavila na Telegramu da je Pašinjan krenuo ka gradu Taširu na granici sa Gruzijom, 152 kilometra severno od Jerevana.

NAJGORE ZA UKRAJINU TEK PREDSTOJI: Rusija počinje da koristi super-bombe od čak TRI TONE! Sve pretvara u PRAH I PEPEO!

 

Prema drugim izvorima, jermenski premijer se uputio ka selu Baganis na granici sa Azerbejdžanom, gde je nedavno razgraničena jermensko-azerbejdžanska granica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter