Izvor: SPUTNIK
24.05.2024 u 09:48
0

ORBANOVO PROROČANSTVO NA IVICI OSTVARENJA: Evropa se priprema za rat sa Rusijom

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da se Zapad i Evropa pripremaju za rat sa Rusijom, a sve izjave zapadnih političara o navodnoj „ruskoj pretnji“ koriste kao izgovor.

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da se Zapad i Evropa pripremaju za rat sa Rusijom, a sve izjave zapadnih političara o navodnoj „ruskoj pretnji“ koriste kao izgovor.

Mađarski premijer je takođe rekao i da je i pred dva svetska rata u medijima veoma dugo rađena njihova priprema, te da se to i danas događa.
PUTIN UZVRAĆA UDARAC: Ruski predsednik odobrio korišćenje američke imovine u Rusiji
„Smatram da se to i danas događa u Briselu i Vašingtonu, a više u Briselu. Sasvim sigurno možemo reći da se priprema ulazak Evrope u rat, što se može videti po medijima i po izjavama zapadnih političara“, dodao je on.
On je takođe rekao i da je verovatnoća da će Rusija napasti jednu od NATO zemalja izuzetno mala.

„Verovatnoća da će neko napasti jednu članicu Alijanse, a ovde nije samo reč o Rusiji, već o bilo kojoj zemlji, je izuzetno mala. NATO je odbrambeni savez i neće trpeti nikakve vojne akcije koje krše suverenitet bilo koje članica Alijanse. Zbog toga ja sve te izjave zapadnih političara o navodnoj ruskoj pretnji tumačim kao manevar Zapada i pripremu Evrope za rat sa Rusijom“, rekao je Orban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter