Izvor: ALO
25.05.2024 u 15:30
0

SEVERININO PRVO OGLAŠAVANJE NAKON SKANDALA Evo šta je pevačica poručila posle dopisivanja sa Duškom Tošićem

Prepiska Severine i Duška Tošića postala je glavna tema u regionu, a sada se tim povodom oglasila i glavna akterka ovog skandala – hrvatska pevačica.

Severina nije rekla ni reč o skandalu koji je izazvala, već je na svom storiju objavila snimke i fotografije sa svog sinoćnjeg nastupa u Portorožu.

„NESREĆNICE, ROĐENOG SINA NAZIVAŠ GENOCIDNIM“

Jelena Karleuša i Severina nedavno su imale javni okršaj zbog navodnog genocida u Srebrenici kada je Hrvatica ničim izazvana govorila na ovu temu.

Karleuša joj je potom žestoko odbrusila, ali Hrvatica se nije zaustavila.

– Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad – napisala joj je Severina nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice

ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim! – odgovorila joj je Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter