Izvor: NOVOSTI
25.10.2024 u 16:00
0

ISIDORA TRIFUNOVIĆ PONOVO U LJUBAVNOM GNEZDU: Odlučila je da se vrati

Odlučila da se vrati u njen i Sergejev porodični dom

Glumac Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru za porodično nasilje pre samo nekoliko dana. S obzirom da ona ilegalno boravi u Srbiji naložena je deportacija u Hrvatsku, ali ona i dalje boravi na teritoriji naše zemlje.

Ona je juče bila u porodičnom domu na Voždovcu, a danas je ponovo uhvaćena kako ulazi u zgradu zajedničkog stana.

Naime, ona je bila u trenerci i duksu, u ležernom izdanju i bez trunke šminke na licu. Nije bila naročito raspoložena pa je samo projurila u kola i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, kako komšije za domaće medije kažu, ovaj skandal za njih nije nikakvo iznenađenje, jer kako kažu, njihove svađe su navodno svakodnevne.

– Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala – rekla je komšinica.

– Sa Sergejem imamo probleme godinama, a od kad je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada komšijske pse, žalili smo se. Niko lepu reč o njemu ovde nema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter