Izvor: BSC Happy
12.03.2024 u 14:17
0

JA SAM BIO TU U NJEGOVIM POSLEDNJIM TRENUCIMA, A NJU JE NAHUŠKALA MAJKA ZBOG BESA NA LANETA: BSC Happy portal u razgovoru sa KUMOM MILICE GUTOVIĆ u slučaju „NASLEDSTVO“

Povodom skandala koji je izbio, nakon što je ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića Milica Gutović, izašla u javnost sa tezom da je prevarena za očevo nasledstvo, kontaktirali smo njenog kuma Mileta Zarića, koji nam je odgovorio šta je od svega istina.

Mile Zarić smatra da je glavni uzrok ovog problema u stvari majka, Lanetova bivša supruga

– Grozno je to što se dešava, pre svega zbog Laneta koji je bio veliki čovek, redak, osobenjak, dr****ja…  Mislim da je u pitanju indoktrinacija majke, ona je besna na Laneta i neke stvari ne može da mu oprosti, pa to prenosi na decu, zato je Lanetova ćerka to i uradila. Loše je to. Imao bih tri sata o svemu da pričam – kazao je setno Zarić.

Upitan da li Milica Gutović radi to zbog nekakve koristi, Zarić odgovara da ne misli da je to u pitanju

– Nema koristi. Dao joj je kuću, to je kuća njegovih roditelja. Ružno je to što novinari rade i provlače Laneta kroz blato, on to nije zaslužio – ponovio je on. Ja sve znam, ja sam bio tamo u njegovim poslednjim trenucima, sve te priče su laž, kakva bre dva čoveka  -rekao je Zarić pa dodao: „Lane nije bio manipulator, lažov… vrlo sam ljut i cela ova priča mi je bljak. Nemam prosto komentar na sve ovo“ kaže ogorčeno Zarić.

On je dodao da zbog ovog skandala, koji je izazvala ćerka Milica, svi u njenoj okolini imaju probleme, te se osvrnuo i na sadašnji život medicinske sestre koja brinula o pokojnom Lanetu

– I ona sada ima probleme, ljudi je neprestano zovu, a upravo zbog toga što neprofesionalno rade svoj posao. Nema smisla – zaključio je Zarić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter