Izvor: B92
12.03.2024 u 14:59
1

ŠOK! PRINC VILIJAM UHVAĆEN SA LJUBAVNICOM

Svetska javnost pomno prati dešavanja u britanskoj kraljevskoj porodici.

Kraljevska porodica je dospela u centar pažnje nakon što je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak, a potom i zbog operacije Kejt Midlton, tačnije njenog oporavka o kom se ništa ne zna.

Voljena princeza je poslednji put viđena 25. decembra, a nakon što su mnogi bili zabrinuti za njeno stanje, pojavile su se i brojne spekulacije.

Poslednji u nizu skandala je fotošopirana fotografija za Dan majki koja je ubrzo povučena, a Palata je još jednom upozorena da bi zbog vraćanja poverenja bilo dobro da se princeza od Velsa pojavi bar nakratko.

Da bi otklonili sve sumnje, Kejt Midlton je navodno viđena u automobilu sa Vilijamom ispred zamka Vindzor. Ali nakon što je već viđena sa majkom, za šta mnogi misle da se radilo o njenoj sestri Pipi, ovog puta su ljudi uvereni da je sa Vilijamom bila Sara Rouz Čolmondeli, za koju već deset godina kruže priče da mu je ljubavnica.

Ko je Sara Rouz Čolmondeli?

Ona je bivša manekenka koja danas ima troje dece sa Dejvidom Roksevidžom Čolmondelijem, koji je 23 godine stariji od nje. Ovaj par živi u Hoton Holu, a zanimljivo je da su se verili nakon šest dana poznanstva.

Brojni tračevi su išli toliko daleko da se pričalo kako je Vilijam otac jednog Sarinog deteta, ali nikakvi dokazi u međuvremenu nisu otkriveni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOK! PRINC VILIJAM UHVAĆEN SA LJUBAVNICOM”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter