Izvor: RT/BSC Happy
27.04.2024 u 15:46
6

DODIK JEDNIM UDAROM RAZBIO REZOLUCIJU O SREBRENICI: Podelio tajni snimak svedočenja iz SREBRENICE – evo ko je počini zločin (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je na Iksu izjave pokojnog Hakije Meholjića o stradanju u Srebrenici i komandovanju Alije Izetbegovića.

Hakija Meholjić, koji je od aprila 1993. godine bio komandir ratne muslimanske policijske stanice u Srebrenici, poznat je bio u široj javnosti po javnom iznošenju istine i okrivljivanju Alije Izetbegovića za dešavanja u Srebrenici.

Meholjić objašnjava da ih je Alija Izetbegović prvo oslovio sa „dragi moji Srebreničani“ i upitao kako su, a onda izložio i plan koji mu je ponudio američki predsednik Bil Klinton.

„Nudi mi Klinton da uđu četnici u Srebrenicu i izvrše pokolj pet hiljada muslimana i biće vojna intervencija NATO snaga na srpske položaje u celoj BiH. Šta vi mislite o tome? Ja sam skočio i rekao: ‘Da li si ti lud? Ko će da kaže ti na klanje, ti ne ideš?’ Ovo je ono što je Alija rekao“,  prepričava u videu Meholjić susret sa Izetbegovićem.

Meholjić dalje komentariše da je „Alija loš čovek“.

Dodik je video objavio pod nazivom „Ovako izgleda istina“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “DODIK JEDNIM UDAROM RAZBIO REZOLUCIJU O SREBRENICI: Podelio tajni snimak svedočenja iz SREBRENICE – evo ko je počini zločin (VIDEO)”

  1. Pre ulaska Srba Naser i njegovi su napravili zločin nad sobstvenim narodom ubijali nepodobne silovali žene ucjenjivali za hranu pa silovali pošalju čovjeka na ratište siluju mu ženu pa zločin nad Srbima pa na kraju kad su Srbi ušli zločin nad muslimanima i međunarodna zaje tužno

    0
    0
    Odgovori
  2. pA ŠTA REĆI ,NEGO DA OVO SVEDOČENJE OVOG ČOVEKA ,KOJI IZNOSI IZDAJSTVO ALIJE IZETBEGOVIĆA ,NI N JEGOV SIN NIJE BOLJI ,ON JE ISTI ZLOČINAC. oVO S VEDOČENJE TREBA DA IDE U SVET PREKO INFA KUĆA I U OUN ,I TIM CRNIM ŽEENTURAČAMA KOJE ,KAO OVCE TOROČU ZA GENOCID ,DA ČUJU ŠTA IM JE PRIREDIO NJIHOV VOLJENI ALIJA A NE DA ARLAUČU PO SVETU I KUKAJU NA TUĐE GROBLJE BEZ RAZLOGA.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako ne ostaviti komentar,ovaj čovjek je jedna od milijune ljudi koji iz bivše Jugoslavije,znamo istinu,bolnu istinu.Neka samo istraje ovaj napaćeni narod za svoju vlastitu slobodu.Bez mržnje
    rata.Sr-
    bija je tu da nas čuva svih.Od svakoga zla.Ne nasjedajte.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter