Izvor:
08.05.2024 u 20:40
0

GENERAL SE POJAVIO: Interent se usijao od snimka u kome se Surovikin navodno vraća u Moskvu

Sve više kruži glasina o povratku generala Sergeja Surovikina u zonu specijalne operacije. Upućeni predviđaju da će on postati novi zamenik ministra odbrane, kao i da će predvoditi novu rusku ofanzivu na Harkov.

General će predvoditi napad

Na internetu su se pojavile nove fotografije generala Sergeja Surovikina. Napominje se da je svež snimak napravljen u jednoj od afričkih zemalja, gde general zajedno sa delegacijom Moskve obavlja važne zadatke u skladu sa ukazima Ministarstva odbrane i predsednika. Meeđutin najnoviji video generala Surovikina, usijao je interent na snimku vidimo generala u avionu ali nije jasno da li se stvarno vraća u Moskvu ili putuje na neku drugu destinaciju.

Video sa generalom Surovikinom koji se navodno vraća u Rusiju
▪Snimak je osvanuo na internetu usred glasina o očekivanom povratku vojskovođe na neke odgovorne funkcije.

Pored toga, brojni izvori veruju da je ostalo vrlo malo vremena do Surovikinovog povratka. Napominje se da bi vojskovođa u roku od nekoliko nedelja mogao da stigne u zonu Specijalne vojne operacije i da predvodi oslobodilačku kampanju protiv Harkova, koju „predviđaju“ najveći zapadni mediji.

Neki drugi insajderi takođe navode da je povratak Surovikina na front rešena stvar.

„Prerano je reći kako i gde, ali već ove godine će se zaslužena vojna ličnost vratiti u Rusiju i dobiti zasluženu poziciju. Operacija ‘Surovikinova linija’ je obavila svoj posao„, pišu Telegram kanali.

Putin već doneo odluku?

Istovremeno, kanal „On March Z“ objavio je da Putinova odluka da Surovikina vrati na dužnost „postoji“. Mesto vojnog savetnika u Sudanu i Siriji, koje je ranije obavljao, navodno će zauzeti njegov bivši potčinjeni – bivši načelnik logistike Vazdušno-kosmičkih snaga i načelnik logističkog štaba ruske armije general Trišunkin.

„Pozicija na koju će se Surovikin vratiti još nije otkrivena, ali u svetlu predstojećih rekonstrukcija, on bi mogao da postane zamenik ministra odbrane“, stoji u poruci.

Mora se istaći da nisu svi poverovali u ovu informaciju. Na primer, u razgovoru sa Carigradom, zamenik Državne dume general-potpukovnik Andrej Gurulev rekao je da ako šef države odluči da vrati Surovikina, onda će ga vratiti. Ali na pitanje o verovatnoći takve odluke, odgovorio je: „Teško

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter