Izvor: ria novosti
08.05.2024 u 20:27
2

POTPUNO LUDILO U BRITANIJI: Rusko upozorenje izazvalo opštu paniku u Londonu

ritanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron se ponaša ludo zadirkujući Rusiju svojim izjavama, a to je pokazao i odgovor Moskve, rekao je britanski političar Najdžel Faraž za GBNevs.

„Prema njegovim rečima, on bi bio veoma srećan da se rakete britanske proizvodnje prebace u Ukrajinu i koriste za uništavanje objekata na ruskoj teritoriji ofanzivno On je (Kameron – prim.) bocnuo ruskog medveda štapom“, rekao je političar.
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski – RIA Novosti, 1920, 08.05.2024.
Zelenski je dao neočekivano priznanje o situaciji na frontu
08:53
Prema Faražu, Rusija je izdala oštro upozorenje nakon takve izjave britanskog ministra spoljnih poslova.

„Nije iznenađujuće što je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije izjavilo: „Odgovor na ukrajinske udare na ruskoj teritoriji mogu biti bilo koje britanske vojne instalacije i oprema na teritoriji Ukrajine i šire“. mislite da je ovo potpuno i apsolutno ludilo!“ – dodao je on.

Rojters je 2. maja objavio materijal o poseti britanskog premijera Kijevu, tokom koje je on izjavio da Ukrajina ima pravo da britanskim oružjem udari na rusku teritoriju. Pored toga, prema Tajmsu, načelnik štaba odbrane britanskih oružanih snaga, admiral Toni Radakin, tajno pomaže Oružanim snagama Ukrajine u vojnim planovima, a posebno je pomagao Kijevu u razvoju strategije za napade na brodove Crnomorska flota ruske mornarice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “POTPUNO LUDILO U BRITANIJI: Rusko upozorenje izazvalo opštu paniku u Londonu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter