Izvor: BSC HAPPY
01.05.2024 u 07:48
0

ARHITEKTA MOĆNE RUSKE ODBRAMBENE MREŽE PRIMEĆEN NA NOVOJ DUŽNOSTI! U nekoj vrsti „izgnanstva“

General ruske armije Sergej Surovikin koji se smatra arhitektom moćne ruske odbrambene mreže u Ukrajini u nekoj je vrsti dalekog „izgnanstva“, piše Business insider.

Surovikin je bio uhapšen je zbog posledica pobune Vagner grupe krajem juna zbog njegovih veza sa plaćeničkom organizacijom.

Posle nekoliko nedelja, tokom kojih je njegovo boravište uglavnom bilo nepoznato, Surovikin je konačno pušten ranije ovog meseca – njegova vojna karijera za koju se sumnjalo da je uglavnom završena.

OVIH SEDMORO BI MOGLI DA POMRSE KONCE FON DER LAJEN: Briselski krugovi ne misle da je izbor predsednika EK gotova stvar

Prema nedavno objavljenim fotografijama koje su nalozi povezani sa Rusijom podelili na platforme društvenih medija, činilo se da je Surovikin negde u Alžiru od prošle nedelje, primetili su stručnjaci i posmatrači.

Alžir decenijama održava bliske ekonomske i bezbednosne veze sa Moskvom i glavni je kupac ruskog oružja.

„Surovikin je na neki način u egzilu. Alžir je glavni klijent za ruski izvoz, i što je kritično – ima stotine tenkova i kompleta/rezervnih delova“, komenatrisala je na mreži X Dara Masikot, ekspertkinja istraživačkog centra RAND Corporation sa sedištem u Kaliforniji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter