Izvor: sputnik
21.05.2024 u 08:52
0

„OLJHA“ SKINUTA SA BELGORODSKOG NEBA! RUSI NE PROMAŠUJU: Ruske snage nanele gubitke od preko 1600 Ukrajinaca

Specijalna vojna operacija u Ukrajini, dan 818. Ruske snage oslobodile su Belogorovku u LNR.

Kijev je prethodnog dana izgubio 1.260 vojnika, šest tenkova, dva borbena vozila pešadije „marder“ i „bredli“. Uništen je radar sistema „iris T“ i lanser za S-125. U Savetu za nacionalnu bezbednost Ukrajine smatraju da se sukob mora završiti pregovorima.Kijev je prethodnog dana izgubio 1.260 vojnika, šest tenkova, dva borbena vozila pešadije „marder“ i „bredli“. Uništen je radar sistema „iris T“ i lanser za S-125. U Savetu za nacionalnu bezbednost Ukrajine smatraju da se sukob mora završiti pregovorima.U Poltavskoj oblasti Ukrajine odjeknule su eksplozije,

Oružane snage Rusije izvele su napad na železničku stanicu u Černomorsku u Odeskoj oblasti, izjavio je za Sputnjik koordinator ilegalnog pokreta u Nikolajevu Sergej Lebedev, pozivajući se na svoje izvore.
Prema njegovim rečima u Černomorsku je zabeleženo nekoliko udara.
Lebedev je objasnio da vozovi koji prevoze vojnu tehniku i granate preko Zatoke iz Rumunije staju na lučkoj železničkoj stanici radi preraspoređivanja. Pored stanice se nalazi mnogo skladišta, a carinska ispostava „Iljičevsk“ ponekad se koristi kao privremeni smeštaj vojnika i stranih plaćenika.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter