Izvor: Kurir
09.05.2024 u 11:43
0

OTKRIVENO KAKVE PORUKE JE MUŽ SLAO ALMI PRED SMRT: Sumnja se da je vrhunac svega možda bio OVAJ MOMENAT

Dan nakon što je sahranjena Alma Arazi, koja je sa troje dece skočila u reku Bojanu, isplivali su novi detalji tragedije koja je potresla ceo region.

Novinar Erald Harlikaj rekao je da je pretražen telefon Alminog muža Ergisa, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici i podstrekivanja na samoubistvo.

Prema njegovim rečima, u Ergisovom telefonu pronađene su preteće poruke koje je slao Almi.

On tvrdi da su navodno u telefonu pronađene i fotografije koje dokazuju da je imao vanbračnu vezu i da je svoju decu upoznao sa tom devojkom, iako zvanične potvrde još uvek nema.

„Proveren je telefon Egisa Araza. Otkrivene su poslednje poruke koje je razmenio sa preminulom suprugom. Jasno je da je njihov odnos bio loš jer su poruke bile vrlo hladne. U njima je čak bilo i pretnji koje je Ergis uputio Almi“, rekao je on.

Nagađaju se razlozi samoubistva

Prema rečima članova porodice, kaže novinarka, jedan od razloga koji je Almu Arazi naterao da izvrši samoubistvo je taj što je Ergis svoju novu devojku navodno upoznao sa decom.

„Nedavno je Ergis predstavio svoju novu devojku deci, a čak je imao i fotografije na svom telefonu sa svojim trogodišnjim sinom, ćerkom i devojkom“, kazao je on.

Podsetimo, Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Almino telo i telo jednog deteta izvučeni su iz reke Bojane. Telo njene osmogodišnje ćerke pronađeno je u ponedeljak, dok je telo najstarije devojčice (9) pronađeno još u subotu, otkad je i trajala neprekidna potraga.

Sutradan je Ergis uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje samoubistva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter