Izvor: Kurir
09.05.2024 u 11:46
0

NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U GRČKU! Otkrio koliko je novca prikupljeno za dečiju onkologiju, ponosan i sa osmehom nastavlja do cilja

Nikola Rokvić 22. aprila krenuo je pešaka na put dug 1.060 kilometara, iz Beograda do Egine, a na ovom putovanju sakuplja novac za dečiju onkoligiju.

Pevač je prepešačio Srbiju, Makedoniju, a danas je ušao u Grčku kada se oglasio i otkrio koliko je novca sakupio do sada.

– Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku preko prelaza Dorjan, pred jezera i sada prelazim predivne proplanke ove u Grčkoj. Prelepa priroda. Da ste mi živi i zdravi i Bogom blagosloveni. Da vas obavestim da smo stigli do 19 miliona. Bog vas blagoslovio, idemo dalje. Ovog puta za dečiju radost – govorio je Rokvić.

Podsetimo, Nikola je naradosniji praznik proveo sa porodicom koja ga je presrela na pola puta i učinila mu ovo hodočašće ali i Vaskrs lepšim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter