Izvor: KURIR
19.05.2024 u 21:42
0

SVETSKE FACE! DŽON SINA I IDRIS ELBA SNIMAJU FILM U BEOGRADU: Ponovo partneri u akcionoj komediji, evo DETALJA

Američki rvač, reper i glumac Džon Sina i britanski glumac i muzičar Idris Elba, za koga se pisalo da će biti novi Džejms Bond, trenutno borave u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir. Oni su došli u naš glavni grad zbog snimanja novog filma „Heads of State“. U pitanju je akciona komedija u režiji Ilje Najšulera.

Zvanično od strane producenta nema potvrde ove informacije, ali tandem Sina i Elda prethodno je glumio zajedno u filmu „Odred otpisanih: Nova misija“. Poznato je da iza novog zahtevnog projekta stoji Amazon studio. Iz Beograda iza ovog projekta stoji kompanija „Vork in progres“, koju vodi Anđelka Vlaisavljević.

Varajeti i drugi svetski mediji objavili su da su se prošle godine ekipi pridružili i Pedi Konsidajn, Stiv Rut, Karla Gudžino, Džek Kvejd , Sara Najlz i Ričard Kojl. Snimanje ovog ostvarenja počelo je još prošle godine, a sada je usledio nastavak rada.

Dolazak ovako velikih faca u naš grad ostao bi tajna da Elba pre nekoliko dana nije viđen u provodu u jednom noćnom klubu u Beogradu.

Džonu Sini ovo nije prvi boravak u našem gradu. On je već bio ovde 2009. godin,e kada je imao meč u Areni. Tada mu je cela hala skandirala i pokazala da je omiljeni „kečer“, kako popularno nazivaju rvače iz WWE.

On je, podsetimo, u martu bio jedan od onih o kojima se najviše komentarisalo nakon dodele Oskara. I to zato što se na bini pojavio go i proglasio pobednika u kategoriji za najbolji kostim.

VELJKO RAŽNATOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O JELENI KARLEUŠI! Ovo do sada niko nije smeo da ga pita, priznao šta OSEĆA PREMA NJOJ
Sina je izašao pred punu dvoranu noseći preveliku kovertu s pobedničkim imenom preko svojih intimnih delova – prošetao je do centra pozornice a gledaocima u publici pala je vilica.

Kostimi su veoma važni. Možda su najvažnija stvar koja postoji – rekao je dok je uručivao nagradu.

Uz pomoć voditelja Kimela, koji je kasnije prekrio Sinu zavesom, objavili su da je Holi Vadington dobila Oskara za najbolji dizajn kostima za film „Jadna stvorenja“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter