Izvor: KURIR
19.05.2024 u 20:49
0

VELJKO RAŽNATOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O JELENI KARLEUŠI! Ovo do sada niko nije smeo da ga pita, priznao šta OSEĆA PREMA NJOJ

Veljko Ražnatović retko "izlazi" u javnost i gotovo se uopšte ne pojavljuje u emisijama, posebno od momenta kada se posvetio bokserskoj karijeri i svakodnevnim treninzima.

Ipak, sada je napravio mali presedan, te je odlučio da stane pred kamere i otvoreno priča o svim aktuelnim temama iz svog života.

Podsećamo, najpoznatiji sukob na našoj javnoj sceni je svakako decenijska svađa između Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše, koje su već godinama i na sudu.

Ceca, kao i njena deca, obično mudro ćute o ovom sukobu, a ovoga puta Veljko je dobio u jednoj emisiji hrabro pitanje koje se tiče upravo Jelene.

Naime, voditelj je mladog Ražnatovića pitao koja mu je omiljena pesma od pop dive, te šta misli o njoj i da li gaji neke „negativne“ emocije.

Veljko je kratko odgovorio da nema omiljenu Karleušinu pesmu, te da ne misli uopšte o njoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter