Izvor: KURIR
19.05.2024 u 19:38
0

„DOBIJALA SAM UVREDE I ZLE KOMENTARE“ Breskvica otvorila dušu, progovorila o TEŠKOM PERIODU kroz koji je prošla

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica ove godine se takmičila na “Pesmi za Evroviziju“, gde njena numera nije proglašena pobedničkom, već je zauzela drugo mesto, a komentari u vezi sa ovim takmičenjem i dalje nisu prestali.

– Nije stalo, nije istim intenzitetom, ali uglavnom mi sada dolaze poruke podrške. Nekada je bilo raznih komentara i svega, a sada su isplivali dobri komentari. Bilo je zlih komentara i uvreda, ali trudim se da pratim samo one lepe. Ne čitam ružne komentare jer puno radim. Na Instagram okačim ono što želim i pročitam šta mi fanovi pišu – priznala je, pa otkrila da li će se i sledeće godine prijaviti za Pesmu za Evroviziju:

– Teško. Zapravo ne, to je stvar koju sam želela da pokušam, pokazala sam ono što sam želela i nema apsolutno potrebe da se pojavljujem.

Tokom takmičenja dosta komentara podrške je dobila od kolege Slobe Radanovića.

– Meni mnogo znači svaka podrška starijih kolega, pogotovo koje ja poštujem i slušam i milion puta sam im zahvalila privatno – rekla je Anđela, pa se osvrnula na podršku svojih najmilijih.

 

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTIŠLA NA ODMOR! Mesto na kom se nalazi će vas IZNENADITI, objavljene FOTKE

 

– Moja porodica je ponosna i vrlo im je drago što je tako, brata vodim često sa mnom, upoznajem ga sa ljudima i drago mi je što uz mene ima priliku da vidi sve to. On sve to voli. Sigurno mu pišu i devojke, ali ne ulazim u to.

S obzirom da je javnost duže vreme nije videlaq sa partnerom, otkrila je da je na ljuvbavnom planu sve i dalje u redu.

– Srećna sam u ljubavi i osmeh je tu. Osmeh uvek moramo imati, ne bi bilo u redu da sam došla namrgođena, ali u svakom slučaju imam mnogo razloga da se smejem i u dubini duše sam srećna.

Kao pevačica koja ia mnogobrojne faove, često dobija poklone i znakove pažnje.

– Dobijam mnogo lepih poklona, meda, plišanih igračaka, slatkiša i svaki poklon mi mnogo znači i čuvam ga, oni kada mi vide negde auto znaju i tu da mi ostave porukicu i sve to čuvam. To su najlepši pokloni. Ne može da se zaobiđe moj auto, piše Breskvica, a i da ne piše, prepoznatljiv je. Volim brzu vožnju, ali samo kada je to bezbedno. Odmalena volim automobile i da vozim i sve vezano za to – kazala je Ignjatovićeva, pa istakla da je fanovi često čekaju i ispred kuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter