Izvor: Kurir
28.04.2024 u 07:31
0

BABA MI JE HRIŠĆANKA, A DEDA MUSLIMAN: Marija Šerifović otkrila svoje pravo poreklo

Marija Šerifović retko kada otkriva detalje o svom privatnom životu, ali je napravila presedan u emisiji „Pusti brigu“, koja se emituje nedeljom na Kurir televiziji.

Muzička zvezda je gostujući kod voditeljke Ljiljane Stanišić otkrila da joj je baba bila hrišćanka, a deda musliman.

– Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo kakva opredeljenja na nacije, veroispovesti, opredeljenja. Zašto? Pa evo, na primer, moja baba se zvala Draginja. Rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Hristu. A sa duge strane, moj deda je bio musliman. On je čovek klanjao, molio se Alahu i tako dalje i tako dalje… Ne delim ljude uopšte, mogu samo da delim da li si dobar ili si smeće. Ako mi koji se bavimo muzikom nećemo da spajamo sve te ljude i ako muzika nije ta, svi mi na ovom Balkanu, onda sve da ode dođavola – rekla je, između ostalog, Marija.

SKANDAL: MC Stojan zadržan na granici sa Hrvatskom

Sa evrovizijskom pobednicom je gostovao i kompozitor i njen prijatelj Saško Nikolić, ali i mlada pevačica Anastasija Rilak, koja je otpevala naslovne numere za dve serije na Kurir televiziji „Prsten sudbine“ i „Jača od sudbine“. Gostujući u emisiji, talentovana 18-godišnja pevačica je na direktno pitanje voditeljke da li je svesna šta je sve čeka na estradi samouvereno poručila: – Ja sam spremna na sve što estrada nosi sa sobom. Odustajanje nije opcija, pa makar crkla u studiju ili na bini. Znam da me ljudi porede s Milicom Pavlović, ali ja želim da budem ja – kazala je Anastasija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter