Izvor: Informer
28.04.2024 u 11:32
0

OTAC IZ PAKLA UMRO DVA MESECA PRE ISTEKA ROBIJE: Silovao ćerku i napravio joj dete!

Monstrum Nebojša Gavrilović (59), zvani Segedinac, iz sela Vlaški Do kod Požarevca, koji je više puta silovao najstariju ćerku (14) i napravio joj dete, dok je srednju ćerku (11) više puta primoravao na blud, umro je dva meseca uoči isteka robije!

Kako saznajemo, Nebojša je izdahnuo u bolnici požarevačkog zatvora !Zabela“ od kancera. Pred sam kraj kazne od 15 godina robije iz četvrtog paviljona premešten u zatvorsku bolnicu, ali mu nije bilo pomoći.

– Proveo je svega pet dana u bolnici pre nego što je umro od raka debelog creva. Znao je da ima rak, prošao je i zračenje, ali mu se stanje pogoršalo. Kada je prebačen u bolnicu, molio je ljude koji su bili s njim u kontaktu da ne pričaju drugima zbog čega je osuđen. Plašio se da će ga drugi maltretirati jer je bio svestan koliko je gnusno to što je silovao rođenu ćerku i napravio joj dete, dok je drugu pipkao. Bilo je neverovatno da on uopšte nije pokazivao kajanje, zbog čega su se osuđenici zgražavali. Zbog teškog dela nije imao pravo na skraćenje kazne niti na boravak u otvorenom paviljonu. Na kraju se ispostavilo da je sam sebi dva meseca skratio kaznu – ironično je za „Alo“ rekao bivši cimer preminulog osuđenika. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter