Izvor: KURIR
02.06.2024 u 12:57
1

JELENA KARLEUŠA DOŠLA NA GLASANJE U BOJAMA SRPSKE ZASTAVE! Pevačica oduzela dah na Dedinju, evo kako izgleda haljina

U Srbiji se danas održavaju lokalni izbori u 89 gradova i opština, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo, kao i u većini vojvođanskih opština. Glasačka mesta otvorena su u 7 sati, a zatvaraju se u 20 časova.

Jelena Karleuša je obavila svoju građansku dužnost i pojavila se na svom biračkom mestu kako bi glasala za izbornu listu za koju se opredelila.

Pevačica se pojavila na Dedinju u beloj haljini sa kombinacijom plave i crvene, koje čine i srpsku zastavu.

 

DUŠKO TOŠIĆ OBAVIO GRAĐANSKU DUŽNOST! Sportista izašao na izbore i glasao, osmeh nije skidao s lica

Na glavi je imala veliki šešir i bele naočare.

Podsetimo, Jelena Karleuša je na prethodnim izborima postala hit na društvenim mrežama zbog svog stajlinga koji je sve ostavio bez daha

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JELENA KARLEUŠA DOŠLA NA GLASANJE U BOJAMA SRPSKE ZASTAVE! Pevačica oduzela dah na Dedinju, evo kako izgleda haljina”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter