Izvor: alo
16.05.2024 u 12:22
0

JELENA, POZDRAVI MI NOLETA Srpski pevač se posebnim povodom obratio Đokovićima

Humanost na delu

Pevač Nikola Rokvić blizu je Egine ka kojoj peške putuje već 25 dana.U svom hodočašću Nikola prikuplja novčana sredstva za dečiju onkologiju u Beogradu, a potom i u Nišu. Kako je juče saopštio, on je već prikupio potrebnu sumu i pre nego što je stigao do cilja, a na tome se zahvalio svim dobrim ljudima.

 

JOKIĆ SE IGRA A SVI U ČUDU: Majstor zna najbolje

Danas je posebno izdvojio Đokoviće, te im se javno putem Instagrama zahvalio na donaciji.

– Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio – rekao je Nikola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter