Izvor: KURIR
04.06.2024 u 10:34
0

JK FURA SAMO NAJSKUPLJE TAŠNE! Najviše voli one koje se čekaju godinama, a za njih iskeširala 138.000 €! PRAVI NOBLES

Jeleni Karleuši bi na kolekciji tašni pozavidela svaka žena. Pop diva neretko je inspiracija mnogim damama u Srbiji, ali u svetu, pa smo tako do sada mnogo puta mogli da vidimo svetske zvezde u izdanjima koja je pre njih iznela Jelena.

Pored krpica, Jelena je i tekako slaba na tašne na koje troši velike svote novca, pa tako u svom garderoberu u luksuznoj vili na Dedinju ima preko 100 modela najpoznatijih modnih kuća.

ISTINA JE, IZDRŽAVAM VELJKA“ Verica Rakočević progovorila o braku sa 35 godina mlađim: Otkrila kolika mu je plata i ŠOKIRALA

Iz gomile njenih tašni, mi smo izabrali 5 najskupljih, a verovatno i Jeleninih omiljenih, koje je nosila u poslednjem periodu. JK može da se pohvali da je prava kolekcionarka čuvenih “birkinki”, na koju se čeka i po nekoliko godina, a među najskupljim su one u crnoj i kamel boji: tako je za crnu izdvojila oko 30.000 evra, dok je ona u kamel boji nešto jeftinija – oko 20.000 evra. Pevačica obozava i model “keli” istog brenda.Ovaj model je već nekoliko godina svuda rasprodat i na njega se čeka i po nekoliko godina, a na sajtovima za preprodaju može se naći i za neverovatnih 38.545 dolara, koliko košta u crnoj varijanti, dok je za nedavno gostovanje u “Ćirilici” ponela mini verziju iste u beloj boji od 25.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter