Izvor: telegraf
05.10.2024 u 22:19
0

KRUŽI SNIMAK INTIMNOG ODNOSA: Reč je o snimku seksa P. Didija i jednog poznatog muškarca s A liste slavnih

Reper i muzički producent Pi Didi nekad znam kao Paf Dedi je uhapšen zbog brojnih optužbi.

Nakon što je Pi Didi uhapšen zbog optužbi za reketirenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostituciju, mnoge poznate ličnosti su sa društvenih mreža obrisale sve tragove druženja s reperom, posebno fotografije i videa sa njegovih razuzdanih zabava.

Nakon Didijevog hapšenja, javnost je saznala da je reper i muzički producent snimao šta se događalo iza zatvorenih vrata njegovih zabava i da postoje brojni snimci seksualnih odnosa, a jedan takav snimak navodno neko pokušava da proda medijima.

Prema pisanju New York Posta, reč je o snimku seksa P. Didija i jednog poznatog muškarca s A liste slavnih, koji je sada u strahu kako bi video mogao da procuri u javnost.

– Ovo je izdaja i povreda žrtve koja izaziva brojne probleme. Vraća mu neke uznemirujuće i loše uspomene. Kao da je bio žrtva pre mnogo godina, a sada se ponovo oseća kao žrtva. Ako ovaj snimak iscuri, pratiće ga ceo život. Biće na internetu zauvek. Ovo je noćna mora za njega – izjavila je osoba bliska ovom poznatom muškarcu.

Navodno se na snimku jasno vidi lice P. Didija i tog mlađeg poznatog muškarca tokom seksa.

– On ne može mnogo da učini u vezi s tim, ako postoji video snimljen bez njegovog znanja koji će možda biti objavljen javno – on je tu nemoćan. Sve što može u ovom trenutku je da se moli da do toga ne dođe – rekla je osoba bliska poznatom muškarcu sa videa.

New York Post ne želi da objaviti ime poznatog muškarca jer nije poznato da li je u ovoj situaciji on žrtva seksualnog zločina ili je bio punoletan u vreme kada je video nastao, a nije poznato ni da li je pristao na ovaj odnos, prenosi Večernji.

Službenik iz Ministarstva državne bezbednosti koji je učestvovao u raciji u Kombsovoj kući u Majamiju rekao je za The Post da postoji sumnja da je u toj vili bila soba u kojoj je reper snimao seksualne odnose i da postoje snimci na kojima se nalaze poznate ličnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter