Izvor: 24SEDAM
30.08.2024 u 19:28
0

LAŽNA BIZARNA VEST O KALIOPI: Pevačica odmah reagovala, u sve su uključeni nadležni organi

Lažna vest o smrti Kaliopi, pevačica uznemirena

Pevačica Kaliopi doživela je šok nakon što su se na internetu pojavile lažne fotografije koje je prikazuju u bolničkom krevetu uz tvrdnje da se bori za život.

KAMERON DIJAZ NE STARI: Nikad se ne umiva, doručkuje dva puta i otkriva zbog čega se ne goji

Iako je brzo postalo jasno da je reč o očiglednoj fotomontaži, Kaliopi je izrazila duboku zabrinutost zbog zloupotrebe njenog imena i slike. Pevačica je apelovala na javnost da ne veruje u neistinite informacije i da poštuje njen privatni život

Ona je odmah preduzela pravne korake protiv nepoznatog lica koje je plasiralo ove lažne informacije, te se oglasila i javno kako bi izrazila svoj bes i zabrinutost zbog ovakvog ponašanja.

– Uvek sam tvrdila da ne postoje dobri i loši ljudi, postoje ljudi i ne-ljudi. Za počinioce ovog nehumanog čina, pokrenut je izveštaj i postupak koji vode nadležni organi. U prošlosti je bilo raznih zloupotreba mog imena, ali ovaj morbiditet je prevazišao sve prethodne manipulacije.

.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

– Da li niste svesni da su možda moja majka, sestra, brat mogli da pročitaju ovaj tekst i direktno ugroze svoj život. Apelujem na Odeljenje visoko tehlonološkog kriminala i Ministarstva unutrašnjih poslova da preuzme hitne mere za sprečavanje i zaštitu od takvih zloupotreba.

Ispod ove strašne vesti povodom koje se oglasila, dobila je pregršt komentara podrške.

„Bolesnici“, „Strašno, sačuvaj nas Bože“, „Ovo je strašno“, komentari su Milice Todorović, Saše Kapora i drugih njenih kolega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter