Izvor: blic
23.07.2024 u 11:09
0

MEGAN MARKL U APSOLUTNO ISTOJ ODEVNOJ KOMBINACIJI PRINCEZE DAJANE:To je najsavršeniji primer drevne elegancije koji nikada neće izaći iz mode!

Paparaci su "uhvatili" Megan Markl na ulicama Montesita dok je izlazila iz modernog italijanskog restorana, omiljenom među holivudskim džet-setom, a u društvu glumice Kimberli Vilijams-Pejsli. Vojvotkinja od Saseksa izgledala je vrlo urbano, a ipak elegantno u odličnoj svakodnevnoj kombinaciji.

Megan Markl dobro zna da sa klasikom nema greške, pa je za ručak sa prijateljicom izabrala izdanje koje je besprekoran primer dnevne elegancije.

Ona je uskočila u farmerke ravnog kroja od svetijeg teksasa i sa srednje dubokim strukom, a ovaj model je popularan već nekoliko sezona i odlična je zamena za uske farmerke. Istovremeno je sofisiticiran i ležeran i pruža brojne mogućnosti kombinovanja, a odlično pristaje vitkim damama.

Farmerke je iskombinovala uz oversized belu košulju, još jedan klasik iz ženskog ormara, kojoj je podrnula rukave, dajući tako nonšalantan pečat stajlibngu. Sve je upotpunila crnom, kožnom torbom i dvobojnim krem-crnim Chanel baletankama, te zlatnim nakitom i pilotskim naočarima za sunce.

DEMI MUR U KUPAĆEM KOSTIMU PROŠETALA UNUČE: Slavna glumica je na pragu 62. godine, a uveliko je i baka

Koliko je vojvotkinjina kombinacija zapravo bezvremena dokazuje i da je identičnu nosila njena svekrva, pokojna princeza Dajana, pre čak 27 godina! Megan je očito i bila inspirisana Dajaninim autfitom, koji je nosila 1997. prilikom posete Sarajevu, ponudivši nam moderniju interpretaciju istog.

Dakle, kada sledeći put imate glavobolju oko toga kako da izgledate neformalno i opušteno, a prefinjeno u isto vreme, posegnite za ovom modnom formulom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter