Izvor: KURIR
02.06.2024 u 10:47
0

MILICA TODOROVIĆ NAKON RASKIDA SPAKOVALA KOFERE! Pevačica se oglasila sa aerodroma, evo sa kim ide na egzotičnu destinaciju

Milica Todorović nedavno je doživela ljubavni krah, a nakon raskida sa Lazarom Granićem spakovala je kofere i napustila Beograd.

Pevačica je rešila da se posveti sebi i pobegne od gradske vreve, te se uputila sa prijateljicom pravo u Egipat.Na Instagramu je podelila atmosferu sa aerodroma gde se javno vidi odlično raspoloženje jer Milica nije skidala osmeh sa lica.

OTIŠLA SAM NA ŽELJKOV GROB, A ONDA JE USLEDIO TELEFONSKI POZIV“ Ceca naježila priznanjem, otkrila tajnu pesme „Pile“

 

Podsetimo, Todorovićeva je za Kurir progovorila o raskidu sa dečkom i otkrila u kakvim su odnosima.

– Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter