Izvor: happybsc
28.05.2024 u 22:17
0

RAMMSTEIN POTVRDIO NAJBOLJI STOMATOLOZI SU U SRBIJI: Til Lindman postio zubara u Beogradu(FOTO)

Nakon dve nezaboravne večeri, Beograd se još uvek oporavlja od naleta energije i spektakla koje su priredili Rammstein na Ušću. Drugi koncert nemačkih industrial metal titana zacementirao je njihovu reputaciju najvećeg i najimpresivnijeg live benda na svetu, dok je Beograd ponovo postao važan deo muzičke scene u Evropi.

Da obožava Beograd potvrdio je  Zoran Bihać, reditelj muzičkih i reklamnih spotova, bio je gost ovogodišnjeg FEST-a, a u intervjuu za sajt ovog festivala prisetio se saradnje sa grupom Rammstein i pevačom te grupe Tilom Lindemanom.

To nema veze sa muzikom. Jednog dana doveo sam Tila Lindemana ovde u Beograd. U kujni kod moje majke u Braće Jerkovića skupila se naka mala ekipa i ona je pravila sarme. To je za njega bilo nešto najemotivnije što je doživeo jer ga je atmosfera podsetila na njegovo detinjstvo. To zajedništvo je nešto što se kod nas još održalo. Ali se bojim da će kapitalizam, koji dolazi i sa istoka i sa zapada, sa sve većom pohlepom i to uništiti„, rekao je Bihać.

A da veruje Beogradu, naravno i da ga voli Til Lindeman je potvrdio i time da je tokom svoh boravka iskoristio za posetu zubaru. Na instagram stranici

mery.lindemann njegovoj insgram stranici  objavljena je fortografija na kojoj se kaže naš dragi Til Lindeman tokom posete zubaru u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mery Lindemann (@mery.lindemann)

Komentari su se nizali sa pitanjima nadamo se da nije ništa ouzbiljno do podrške slavnom pevaču. Međutim intervencija nije bila ni malo ozbiljna bilo je samo puko beljenje zuba. Da je zadovoljan uslugom pokazuje i objava na kojoj Lindeman pozira sa lepom zubarkom u našem glavnom gradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter