Izvor:
17.06.2024 u 22:07
0

„NA BALKONU NIJE BILA KEJT MIDLTON, VEĆ HOLOGRAM“ Strašne teorije zavere na račun buduće kraljice, haos u Britaniji: „Pogledajte joj lice“

Kejt od ranog detinjstva ima ožiljak od skoro osam centimetara na levoj strani glave, koji je prvi put primećen 2011. godine

Buduća kraljica Kejt Midlton neće obavljati službene dužnosti puno radno vreme i briga o njenom zdravlju ostaje prioritet britanske kraljevske porodice, a pojavljivanje princeze od Velsa na proslavi službenog rođendana Čarlsa III, i dalje je tema javnosti širom sveta.

Teoretičari zavere se ne zaustavljaju.

Sve se zahuktalo nakon objave slike Kejt i dece Šarlot, Džordža i Luja za praznik Dan majki (10. mart) je se radilo o obrađenoj fotografiji. Osim izvinjenja princeze da je nevešto doterala fotografiju, nije bilo drugog odgovora, pa se pitanje šta se dešava sa njom otrglo kontroli.

Neki sada i nakon svih ovih detalja nastavljaju sa teorijama zavere o Kejt Midlton koja je juče objavila ovu sliku, pa ističu kako nisu videli ožiljak na njenoj glavi koji je nekada otkrivala.

Kejt od ranog detinjstva ima ožiljak od skoro osam centimetara na levoj strani glave, koji je prvi put primećen 2011. godine. Tada je potvrđeno da je ožiljak posledica operacije kojoj je bila podvrgnuta kao dete, ali detalji operacije u zvaničnom saopštenju nisu otkriveni.

Drugi kažu da su primetili da Kejt Midlton ima drugačije zube nego ranije odnosno da je sada krasi holivudski osmeh, treći da je princezu menjala dvojnica, a neki čak i da ju je menjao hologram prikazan u Londonu.

„Brak Kejt Midlton i princa Vilijama se raspada“

Stručnjak za govor tela analizirao je nedavni javni nastup princa i princeze od Velsa na balkonu Bakingemske palate, otkrivajući dublje emocije koje su bile prisutne tokom tog trenutka.

Džudi Džejms, stručnjakinja za komunikaciju, primetila je da je zajednički trenutak između princa Vilijama i princeze Kejt pružio dirljiv uvid u njihovu radost zbog ponovnog zajedničkog pojavljivanja na svetskoj sceni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter