Izvor: MAIL ONILINE
16.03.2024 u 20:44
0

U SVRHU SPREČAVANJA GLASINA: Vilijam i Kejt ‘nameravaju da objave novu porodičnu fotografiju kako bi obeležili rođendan princa Luja sledećeg meseca

Vilijam i Kejt 'nameravaju da objave novu porodičnu fotografiju kako bi obeležili rođendan princa Luja sledećeg meseca' - kako prijatelji otkrivaju, princeza od Velsa bi mogla da razgovara o svojim zdravstvenim problemima na javnom angažmanu nakon što je ostavljena 'razorena i potresena' reakcijom fotošopa

Uprkos ovih burnih nedelja za kraljevsku porodicu, očekuje se da će i dalje održavati tradiciju objavljivanja nove fotografije za obeležavanje rođendana svoje dece, a sledeća je princ Luj 23. aprila.

KEJT SE SUSRELA SA RIVALKOM: Pogledajte izraze lica koji otkrivaju sve, princ u nikad neprijatnijoj situaciji

„Oni cene ljubav i naklonost javnosti prema svojoj deci i znaju da postoji želja javnosti da ih vide na njihovim rođendanima“, rekao je jedan njihov saradnik

ako se podrazumeva da nije doneta ‘čvrsta odluka’ jer je par potresen nakon histerije oko Kejtinog zdravlja, pored divljih i neosnovanih teorija zavere na društvenim mrežama.

Izvor blizak Kejt tvrdi da je sve što je nameravala da uradi bilo da „donese malo radosti“ i objavi ohrabrujuću sliku kako bi se zahvalila javnosti na njihovoj stalnoj podršci.

Druga prijateljica insistira na tome da je to samo neko pokušavao da projektuje uglađenu sliku koju je javnost očekivala: „To je fotografija za koju je znala da će svi pogledati, pa je ona sama pogledala – voli da pokušava da porodica izgleda najbolje mogu.’

Ranije ove nedelje, Kejt je donela neočekivanu odluku da javno preuzme odgovornost za nesreću i uputi lično izvinjenje na Instagramu: „Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom“, napisala je.

Prijatelj i savetnik para je rekao: „Ako želite da napomenete grešku, Kejt nije rekla svom timu da je to uradila

Ali ona je izašla i rekla izvini. Fotografija je bila pogrešan korak, čak i sa nečim tako nevinim kao što bi trebalo da otkrijete menjajući je.

„Ali u istoriji isecanja slika i menjanja fotografija da bi se ispričala priča, mnoge reakcije foto agencija bile su licemerne.“

Sada izvori u kraljevskim krugovima upozoravaju na negativan uticaj koji bi glasine mogle imati na buduću kraljicu dok se oporavlja od velike operacije u januaru.

Jedan insajder je rekao: „Brine me sva ova pažnja na Ketrin. Nije izgledala nimalo srećno u autu u ponedeljak.’

Uprkos pozivima da se originalna slika objavi, Kensingtonska palata je insistirala da neće ponovo izdati neuređenu fotografiju Kejt i njene dece.

To dolazi nakon što su se pojavili dodatni detalji o fotografisanju, pri čemu je Vilijam snimio sliku u samo 40 minuta u petak pre nego što ju je princeza dva puta uredila u Photoshopu kako bi ‘učinila da bude najbolja što može biti’.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter