Izvor: KURIR
16.04.2024 u 19:55
0

VILIJAM OTKRIO SVOJ PRVI ZVANIČNI ANGAŽMAN NAKON OPERACIJE KEJT MIDLTON: Evo kada se očekuje da princ pristupi NOVIM OBAVEZAMA

Princ Vilijam saopštio je danas svoj prvi službeni anagžman nakon što je Kejt Midlton, 22. marta, otkrila da ima rak. Kao što je najavljeno, princ od Velsa vraća se dužnostima nakon uskršnjih praznika koje je proveo sa suprugom i njihovom decom.

Posetiće Suri i zapadni London ovog četvrtka kako bi istakao „uticaj koji na zajednicu i okolinu imaju organizacije u tom području, svojim radom“, piše Daily mail. Biće to njegovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti nakon što je svet saznao za zdravstveno stanje Kejt Midlton.

Princ Vilijam prvo će posetiti dobrotvornu organizaciju „Surplus to Supper“ gde će videti kako se višak hrane dostavlja, razvrstava i prepakuje za isporuku društvenoj organizaciji. Otići će zatim u centar za mlade u zapadnom Londonu koji prima redovne isporuke viška hrane od dobrotvorne organizacije i saznaće kako to koristi mladim ljudima.

„Smanjenje bacanja hrane ima brojne prednosti za okolinu, uljučujući smanjenje „emitovanja“ štetnih materija sa mesta gde se smeće odlaže što pridonose klimatskim promenama.

Zaštita okoline za buduće generacije jedan je od ključnih prioriteta princa od Velsa, a 2020. godine pokrenuo je „The Earthshot Prize„, globalnu ekološku nagradu i platformu za otkrivanje, nagrađivanje, slavljenje i povećanje revolucionarnih rešenja za popravak i regeneraciju planete.

Grad Milano je 2021. godine osvojio nagradu „Earthshot“ u kategoriji „Izgradite svet bez otpada„za svoje inovativne Food Hubove koji prikupljaju višak hrane i distribuiraju je zajednicama kojima je potrebna“, rekao je predstavnik Kensingtonske palate, piše Daily mail.

Saznalo se pre nekoliko dana da je princ Vilijam posetio pab u Norfolku sa taštom Kerol Midlton. U međuvremenu se i oglasio na Instagramu, prvi put nakon što je objavljen video kojim je Kejt Midlton saopštila da boluje od kancera. Objavljene su zatim i njegove prve fotografije nakon tog saopštenja. Princ od Velsa pojavio se u javnosti sa sinom princom Džordžom i mnogi smatraju da je to dobar znak, odnosno pozitivan iskorak koji bi mogao da nagovesti da se oporavak princeze od Velsa dobro odvija.

Princ od Velsa bio je u četvrtak na utakmici četvrtfinala UEFA Evropske konferencijske lige 2023/24 na meču Aston Vile protiv LOSK Lil kluba u Birmingemu.

 

ISPLIVALI JEZIVI PRIVATNI SNIMCI KRVAVE GLAVE ANE NIKOLIĆ! Pevačici šiklja krv iz arkade: Ovo je horor film…

 

Otac i sin bili su veoma svečano odeveni, a njihovo pojavljivanje preplavio je društvene mreže. Džordž je nosio i navijački šal sa simbolima poznatog kluba Aston Vila. Vilijam je veliki ljubitelj fudbala i predsednik Engleskog fudbalskog saveza. Prethodno je objasnio zašto je veran navijač Aston Vile: “Još davno u školi sam se jako zainteresovao za fudbal. Svi moji prijatelji bili su navijači Čelsija ili Mančeter Junajteda a ja zapravo nisam želeo da navijamza uobičajeni klub. Želeo sam da to bude tim koji je više u sredini tabele i koji bi mi mogao da pruži više emotivnih trenutaka. Aston Villa je uvek imala sjajnu istoriju“, rekao je, piše Page six.

Vilijam i Džordž su sa mnogo žara i osmeha gledali fudbalsku utakmicu. A princ Vilijam je u subotu viđen u pabu u Norfolku sa svojom taštom Kerol Midlton. To dosta govori o njihovom prijateljstvu, i ističe se da je princ od Velsa veoma srećan što je majka Kejt Midlton uz porodicu.

Princ Vilijam se 10. aprila oglasio na instagramu. „Hvala vam za toliko nezaboravnih utakmica„, objavljeno je tog dana na instagram storiju na profilu princeze i princa od Velsa, a poruka je upućena engleskoj fudbalerki Rejčel Dejli koja je saopštila da više neće igrati za reprezentaciju svoje zemlje, ističući da je to bila teška odluka kao i da nosila dres ceo život, da je to moguće.

Princ Vlijam je pauzu zbog uskršnjih praznika proveo sa Kejt i decom, Šarlot, Džordžem i Lujem u seoskoj kući u Norfoilku. Princeza je pre tri meseca imala tešku operaciju abdomena u Londonu. Ne zna se sa kojomvrstom raka se bori, lečenje traje od kraja februara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter