Izvor: kurir
16.04.2024 u 20:31
0

ZAPANJILI SE KAD SU SAZNALI KAKVA JE PRINCEZA DAJANA: Tada je počeo pakao, a Kejt i Vilijam ne žele da da se PROŠLOST ponovi

Kejt Mildton i princ Vilijam morali su da se suoče sa brojnim kritikama i nagađanjima poslednjih meseci, tačnije od januara kada su se saznali prvi detalji o njenim zdravstvenim problemima.

Reakcija čuvenog para na razne priče koje su kružile, u velikoj meri jesu očekivane iako su izazivale i pozitivne i negativne reakcija. Kada se povuče paralela sa pritiskom javnosti kojim je Lejdi Di bila izložena, pretpostavlja se da je čuveni par izvukao pouke iz tragičnog događaja i da se time rukovodio u odnosu prema teoretičarima zavere.

Napet odnos između princeze Dajane i medija i javnosti verovatno je imao važnu ulogu u načinu na koji su se Kejt Midlton i princ Vilijam borili sa pritiskom. Lejdi Di je vremenom došla u „sukob“ sa štampom, pre toga bili su veoma prijateljski nastrojeni jedni prema drugima.

U prvim danima njene veze sa kraajem Čarlsom III, novinari koji su provodili vreme na pragu njenog stana u Kensingtonu, nadajući se da će dobiti njenu izjavu, bili su iznenađeni kada su otkrili koliko je Dajana bila prijateljski raspoložena.

Možda je u takvom njenom stavu bio i početak budućih problema, piše Daily mail. Ipak, videti da je potencijalni član kraljevske porodice tako pristupačan, bio je divan preokret.

Zbog toga su i neka važna pitanja bila zanemarena. Malo se pažnje pridavalo priči o njenom nesrećnom detinjstvu, odnosno nesigurnosti. Više godina kasnije Dajana je priznala da se nikada nije navikla na obožavanje javnosti, tokom svih godina dok je bila princeza od Velsa.

Publicitet kojem je bila izložena nakon odlaska sa dvora izmakao se kontroli i pretio je da je „pobedi“. I to je lekcija koju su Kejt Midlton i princ Vilijam naučili pa privatne probleme rešavaju pod svojim uslovima. Podsetimo, princeza Dajana poginula je 31. avgusta u saobraćajnoj nesreći u Parizu, dok su paparaci jurili za njim.

Hvali se stav kojim su se Kejt Midlton i princ od Velsa, koje možda uskoro očekuje susret sa Harijem, suočili sa komentarima sa društvenih mreža i to što su zadržali dostojanstvo. To je, dugoročno gledano, ono što se očekuje od članova kraljevske porodice. „Ne možete pobediti trolove koji su spremni da kažu i urade bilo šta, i da naizgled ne plate ikakvu cenu“.

VILIJAM OTKRIO SVOJ PRVI ZVANIČNI ANGAŽMAN NAKON OPERACIJE KEJT MIDLTON: Evo kada se očekuje da princ pristupi NOVIM OBAVEZAMA

 

Parola Kejt i Vilijama bila je: ostati miran i nastaviti dalje. Nakon što je javnost saznala pre dvadesetak dana da princeza ima rak, Vilijam se povukao iz javnosti, a Kejt je nastavila sa oporavkom i lečenjem. Provode uskršnje praznike sa decom, Šarlot, Džordžem i Lujem, a princ od Velsa vratiće se dužnostima nakon te pauze.

Ma koliko da su mu smetale razne priče, u javnosti je bio smiren. Kejt je u video poruci o dijagnozi naglasila koliko joj je važna njegova podrška. A princ je sada „dozvolio svom osoblje da osmisle povratak njegove supruge javnim angažmanima, kada se za to budu stvorili uslovi“.

Kejt i Vilijam suočili su se sa poteškoćama na prijateljski, ali distancirani način i nastavili su dalje. To je ono što su uvek radili.

Podsetimo, Kejt Midlton je pre skoro tri meseca operisana u Londonu (operacija abdomena). Lečenje protiv raka započeto je krajem februara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter