Izvor: HAPPBSC
29.04.2024 u 15:29
0

DEFINITVNO POTVRĐUJE: Nataša Bekvalac zablistala u trendi stajlingu na ekskluzivnom događaju u Beogradu

Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših žena na domaćoj sceni, a ovog puta lepa Novosađanka je svojim sofisticiranim stilom ponovo izazvala opšte oduševljenje.

Naime, pevačica se pojavila na spektakularnom događaju povodom predstavljanja luksuznog austrijskog brenda AlphaTauri u XYZ radnji, gde je zablistala u trendi komadima ovog brenda.

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ IMA VILU OD 2.500.000€, A OVDE MU ŽIVE RODITELJI! Majka Vesna posebnu pažnju obraća na ove detalje!

Pevačica oduvek mnoge oduševljava svojim perfektnim ukusom za modu, kao i detaljima kojima upotpunjuje svaki stajling, a ovog puta odlučila se za Omeca trenč mantil, ključni komad nove AlphaTauri kolekcije, koji je vodootporan, prozračan, sklopiv i reflektujućeg sjaja za svetlost, zajedno sa bluzom i pantalonama u pastelnoj roze boji.

„Uvek istražujem nove trendove i biram komade koji su vanvremenski i visokog kvaliteta, ali pre svega želim da se osećam udobno u njima, jer je to za mene najvažnije. Volim kada mogu da kombinujem odevne komade za svakodnevne i posebne prilike. Večeras sam kompletno obučena u novu kolekciju brenda AlphaTauri, i kao veliki zaljubljenik u modu, veoma sam srećna što je ovakav brend napokon stigao u Srbiju“,prokomentarisala je Nataša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter